Tapahtumatuotanto

Pysy ihmisten ajatuksissa vuosikausia tapahtuman jälkeenkin

Pienet ja suuret tapahtumat

Pysy ihmisten ajatuksissa tapahtuman jälkeenkin

Tapahtumatuotantoon meillä on usean vuoden vankka kokemus. Olemme järjestäneet tapahtumia, joissa on ollut tuhansia kävijöitä. Hoidamme tapahtumien järjestämisen on ns. avaimet käteen -periaatteella tai osittaisena toteutuksena. Sinä voit keskittyä omaan tekemiseesi, samalla kun me hoidamme kaiken tapahtumaan liittyvän. Hoidamme messuosastojen suunnittelun ja tarvittavat materiaalit kuten rollupit, julisteet, flyerit jne. Olemme olleet mukana järjestämässä mm. Jokilevo jyrää sekä Näkemisen Juhlaa -tapahtumia. Voimme myös tarpeen mukaan toteuttaa messujen tai tapahtumien taltioinnit ja livestreamaukset. Varsinkin webinaarit, seminaarit ja muut tapahtumat on hyvä järjestää myös verkossa. 

 

Verkkotapahtumat
 

  • Verkkotapahtuma on ns “on demand” -tyylinen tapahtuma. Eli sitä voi seurata mistä tahansa ja milloin tahansa, kunhan on verkkoyhteyden äärellä. Verkkotapahtumia on myöskin mahdollisuus katsoa jälkeenpäin vaikka useampaan kertaan. 
  • Verkkotapahtumiin voi asettaa maksumuurin ja pyytää osallistujamaksua aivan normaalin tapahtuman tavoin. 
  • Hyvä vaihtoehto kiireisille tai muille joilla ei muuten ole mahdollisuutta osallistua tapahtumaan.
  • Tapahtumaa voi seurata monessa eri palvelussa kuten Youtube, Vimeo, Facebook, Instagram ja Twitch. Voit myöskin hyödyntää maksullista mainontaa ja markkinointia kaikissa em. palveluissa.

Näitä tapahtumia olemme rakentaneet

Järjestetään ikimuistoinen tapahtuma!