Toiminnanohjausjärjestelmät

Säästä rahaa ja vähennä turhaa työtä

Juuri sinulle

Teemme toiminnanohjausjärjestelmät aina tarpeidesi mukaan. Näin sinä tiedät järjestelmäsi läpikotaisin ensimmäisestä päivästä lähtien.

Aina ajan tasalla

Päivitämme palveluita tiuhaan tahtiin ja lisäämme halutessasi uusia ominaisuuksia lyhyelläkin varoitusajalla.

Turvallinen ja varmuuskopioitu

Tietosi ovat aina hyvässä tallessa. Tietoturvallisesti säilöttynä ja varmuuskopioituna tietojen häviämisen varalta.

Verkkopalvelut

Säästä rahaa ja vähennä turhaa työtä

Toiminnanohjausjärjestelmä on kätevä ja tehokas työkalu yritykselle, joka on tottunut tekemään toistuvia päivittäisiä työtehtäväkirjauksia Exceliin, Wordiin tai perinteiselle paperilomakkeelle. Järjestelmän avulla tutut kirjaukset tehdään verkkopalveluun toimiston koneilta ja työntekijöiden mobiililaitteilta. Näin vältytään hukkuvilta papereilta ja laskuttamatta jääviltä töiltä. Myös varmuuskopionti on turvattu pilvipalvelun avulla. 

Olemme rakentaneet asiakkaan toiveiden mukaan räätälöityjä järjestelmiä mm. kiinteistöhuollon, kuljetusalan sekä maansiirtoyrityksen tarpeisiin. Myös Huittisten kaupungin tilavarausjärjestelmä on meidän tuotantoa. Mutta miten juuri sinun yrityksesi hyötyisi toiminnanohjausjärjestelmästä? Lue Huiman blogista lisää aiheesta!

Ylimääräisten työvaiheiden poistuminen

Toiminnanohjaus vähentää merkittävästi hukka-aikaa, jota useissa eri työtehtävissä saattaa olla ja lisää työn tuottavuutta. Esimerkiksi rahtikirjojen, palkkalistojen ja tarjousten teko asiakkaalle automatisoituu eikä näitä tarvitse tehdä käsin. 

Tieto löytyy yhdestä paikasta 

Työhön liittyvien dokumenttejen säilytys ja ylläpito siirtyy yhteen sijaintiin, josta ne löytää tarvittaessa. Kaikki projekteihin tai myynteihin liittyvät asiakirjat löytyvät aina helposti haun avulla tai loogisesti asiaan kuuluvan muun sisällön yhteydestä. Näin tiedot ovat löydettävissä kaikkien niitä tarvitsevien toimesta.

Automatisointi  

Eri työvaiheiden automatisointi helpottaa työnkulkua ja vähentää tuottamattomia työtunteja. Esimerkiksi voit automatisoida seuraavanlaisen prosessin: Työntekijä kirjaa tekemänsä työtunnit järjestelmään, järjestelmä lähettää ne asiakkaalle tarkistettavaksi tarvittavien dokumenttien kera ja asiakas lähettää vastauksen tästä työnantajalle ja hyväksyy kirjatut työtunnit.

Luotettavuus

Tiedot ovat aina saatavilla ja varmuuskopioituna. Tietojen hukkuminen on siis lähestulkoon mahdotonta, koska kaikesta järjestelmään syötetystä tiedosta on olemassa varmuuskopio. Joten ei hätää vaikka poistaisit tärkeän tiedoston järjestelmästä, se löytyy kyllä.

Näillä yrityksillä projektit etenee

Haluatko säästää rahaa ja aikaa?