Case: Ilppi.fi - verkkosivut ketterästi

Säkyläläisen Oma Lähienergia Oy:n verkkosivut, https://ilppi.fi/, saatiin valmiiksi ja julkaistiin toukokuussa 2022. Yritys myy ja asentaa lämpöpumppuja sekä tekee LVIS-töitä.

Kristiina Niemi

Kirjoittaja

06.04.2022

Verkkosivut ovat ns. one page -sivusto eli koko sisältö löytyy yhdeltä sivulta. Sivun ylälaidassa olevat linkit vievät sivulla oikeaan kohtaan. Kaiken ei aina tarvitse olla niin suurta ja mahtavaa, vaan pienemmille yrityksille one page -verkkosivut sopivat hyvin ja antavat vakuuttavan ja ammattimaisen kuvan. Tarvittaessa, esim. yrityksen kasvaessa ja toiminnan laajentuessa, verkkosivua voidaan laajentaa isommaksi kokonaisuudeksi.

Yhteistyö

Yhteistyö Oma Lähienergia Oy:n kanssa alkoi kun myyjämme Kristiina soitti yrittäjä Niko Rantasepälle. Puhelun aikana sovittiin tapaaminen Huiman toimistolla. Palaverissa Niko, asiakkuusvastaava Timo ja Kristiina kävivät läpi yrityksen tarpeet ja niiden pohjalta tehtiin tarjous sekä verkkosivuista että verkkokaupasta. Niko hyväksyi tarjoukset ja sovittiin, että ensin tehdään verkkosivut maaliskuun puolen välin jälkeen ja palataan verkkokauppaprojektiin myöhemmin.

Niko lähetti teksti- ja kuva-aineistoa verkkosivuja varten. Logo oli jo valmiina eikä sitä lähdetty uusimaan. Verkkosivut meillä suunnitteli ja toteutti graafinen suunnittelija Minna. Koodarimme Jani teki sivupohjan valmiiksi ja asensi sivuille rahoituslaskurin.

Asiakkaan kokemuksia

Yrittäjä Niko Rantaseppä Oma Lähienergia Oy:stä kertoo:

”Olen todella tyytyväinen. Sain juuri sitä mitä hain eli erinomaiset, siistit ja ammattimaiset verkkosivut. Verkkosivuja on kehuttu kovasti – kommentoidaan, että ne ovat hienot ja selkeät. Tulivat todella tarpeeseen, aiemmat verkkosivut olivat itse nikkaroidut. Kyllä se vain niin on, että verkkosivut ovat yrityksen käyntikortti ja niihin kannattaa panostaa. Heti verkkosivujen julkaisun jälkeen alkoi tulla lomakkeen kautta yhteydenottoja kiinnostuneilta.

Hienoa, että näin lyhyessä ajassa saatiin projekti onnistuneesti maaliin. Kaikki sujui sovitusti, mutkattomasti ja ketterästi. Kaikin puolin positiivinen kokemus ja yhteistyö Huiman kanssa tulee näillä näkymin jatkumaan. Syksymmällä aloitellaan verkkokauppaprojektia kun kesän työkiireet hieman hellittävät.

Voin suositella Huiman palveluita myös muille yrityksille. Pyrin itse käyttämään lähiseudun palveluita, kun hintaluokka on linjassa oman näkemykseni kanssa. On kivempi tehdä töitä lähellä sijaitsevan yrityksen kanssa kuin kasvottoman, ison ja kaukaisen firman kanssa.”

Onko sinulla tarvetta verkkosivuille?