Toiminnan­ohjaus

Yksinkertaista yrityksesi toimintaa

Räätälöity

Teemme isot järjestelmät aina tarpeidesi mukaan. Näin tunnet toiminnan­ohjaus­järjestelmäsi läpi­kotaisin ensimmäisestä päivästä lähtien.

Ajantasainen

Päivitämme palveluita tiuhaan tahtiin ja lisäämme halutessasi uusia ominaisuuksia lyhyelläkin varoitusajalla.

Turvallinen

Tietosi ovat aina hyvässä tallessa. Tieto­turvallisesti säilöttynä ja varmuus­kopioituna tietojen häviämisen varalta.

Näillä yrityksillä projektit etenee

Huima ERP

Sähköistä yrityksesi toiminnan­ohjaus

Tehosta yrityksesi toimintaa yksin­kertais­tamalla ja automati­soimalla toistuvia tehtäviä, kuten tunti­kirjausten, tarvike­listojen tai rahti­kirjojen tekemistä.
Jätä paperi­sotkut ja Excel-ralli historiaan. Yritys­toimintasi tiedot kertyvät yhteen paikkaan, jossa ne ovat saatavilla missä ja milloin tahansa.
Hallitse omaa ja asiakkaasi tieto­turvaa valitsemalla, kenellä on oikeus tarkastella järjestelmän eri osissa säilytettäviä tietoja.
Räätälöimme toiminnan­ohjaus­järjestelmän sinun ja yrityksesi tarpeisiin, etkä maksa lisä­maksuja toiminnoista, joita et tarvitse.
Integroimme tarvitsemasi ulkoiset sovellukset toiminnan­ohjaus­järjestelmään, jotta tietoja ei tarvitse käsin kopioida järjestelmästä toiseen.
Suojaamme järjestelmän ulko­puolisilta toiminta­varmalla ja turvallisella Laravel-alustalla. Tietosi pysyvät tallessa säännöllisten varmuuskopioiden avulla.

Toiminnanohjausjärjestelmän, lyhyemmin ERP eli "erppi", tärkein tehtävä on sujuvoittaa yrityksen toimintaa. Tämä voi toteutua monella tavalla, esimerkiksi työ­tehtävien nopeut­ta­misena tai toistuvien tehtävien automati­sointina. Sekin usein helpottaa yrittäjän elämää, että tiedot ovat verkko­palvelussa aina käytettävissä ja kuitenkin samalla turvallisesti säilöttynä.

Toisaalta yrityksen tarvitsemia sovelluksia ja järjestelmiä voi olla hajanaisesti eri paikoissa. Tällöin erppi toimii yhdistävänä tekijänä, joka yksin­kertaistaa tietojen käsittelyä ja siirtämistä järjestelmien välillä. Näin voit vaikkapa hakea tarvikkeiden varasto­tilanteen varaston­hallinta­ohjelmasta tai lähettää työtunnit laskutus­ohjelmaan auto­maattisesti. Kaikkia näitä ongelmia pyrimme ratkaisemaan täysin räätälöidyllä erppi­ratkaisulla, jonka sisältö on täysin sinun käsissäsi.

Toiminnanohjaus on aihepiirinä niin laaja, että sitä on vaikea tiivistää vain yhteen sivuun. Jos haluat syventää tietämystäsi toiminnanohjauksesta ja kaikesta, mitä se voikaan sisältää, olemme kirjoittaneet aiheesta paljon.

Maanrakennus Torpon intra

Viimeisin ja monipuolisin ERP-järjestelmämme, joka on rakennettu laajan ja pitkäikäisen Laravel-sovelluskehyksen päälle.

Tutustu tarkemmin

Mikä maksaa?

Yrityksesi tarpeisiin räätälöity ERP-järjestelmä

  • Nopea ja joustava toteutus
  • Käyttäjiensä tarpeisiin vastaava järjestelmä
  • Tiedot ovat aina saatavilla ja varmuuskopioituna
  • Integrointi muihin yrityksen käytössä oleviin järjestelmiin
  • Monipuoliset toiminnallisuudet ja kattava raportointi
  • Automatisointi nopeuttamaan ja helpottamaan työnkulkua

Tarjouksen mukaan

Huima on toteuttanut meille toiminnanohjausjärjestelmän, joka on tuonut paljon helpotusta arkeemme. Dokumentit löytyvät nyt yhdestä paikasta ja järjestelmä on helppo käyttää.

—Kalle Jarttu, Jarttu Oy

Haluatko säästää rahaa ja aikaa?