Meistä

Huima on osa Huittisten Sanomalehti Oy:tä, jonka palveluksessa työskentelee 13 viestintäalan ammattilaista.

Huimia ratkaisuja

Moro, täsä me ollaan!

Me huimalaiset olemme rentoa väkeä, emmekä ota itseämme niin kovin vakavasti. Olemme tiivis tiimi, jolta löytyy vuosikymmenten edestä monien eri alojen osaamista. Pääjehumme Timo hoitaa asiakkuudet ja yrityksen päivittäiset asiat, hänen kauttaan asiakkaidemme toiveet ja tarjoukset kulkeutuvat meidän muiden korviin. Kristiina hallitsee myyntipuolta ja kontaktoi laajasti uusia potentiaalisia asiakkaitamme. Siinä sivussa hän myös tuottaa sosiaalisen mediamme sisältöä! Mimi suunnittelee ja toteuttaa asiakkaidemme toiveiden mukaiset logot, grafiikat ja verkkosivujen ulkoasut. Häneltä taittuu käden käänteessä myös erilaiset esitteet ja lehdet. Riikka toimii koneiston ja palvelimien parissa, toimittaen asiakkaidemme käyttöön toimintavarmat ja turvalliset verkkosivut ja -palvelut.

Kasarilta nykypäivään

Miten tämä tällainen "Huima" sitten oikein on muodostunut? No, aivan ensin oli huittislainen paikallislehti ja -radio, joiden rinnalle muodostettiin vuonna 1984 oma yrityksensä hoitamaan kummankin toimijan mainospuolen tarpeita - L-mainos oli syntynyt.

Mainostoimiston rivit koottiin mainontasuunnittelijoista, jotka osoittivat erityistä kiinnostusta työhönsä ja halusivat myös kehittää osaamistaan. Vuosien saatossa kerrytettiin sekä ammattitaitoa että kokemusta, ja saavutimme näkyvyyttä sekä paikallisesti Huittisissa että laajemmin Satakunnan alueella, ja vähän sen ulkopuolellakin!

Vuoden 2000 alussa repäisimme uuden vuosituhannen kunniaksi aivan uutukaisen nimen itsellemme, ja jatkoimme toimintaamme Mainostoimisto Huima -nimikkeellä. Hyvää meininkiä ei kuitenkaan meiltä kukaan vienyt, vaan jatkoimme samaan tahtiin! Uusi nimi innoitti kuitenkin lisäämään perinteisemmän mainostuotannon rinnalle myös uuden teknologian tuomia hienouksia. Olimme hyvissä ajoin vauhdissa auttamassa asiakkaitamme ottamaan ensiaskeliaan Internetin ihmeellisessä maailmassa, sekä jalostamaan heidän mainontaansa koskemaan myös tätä uutta rajaseutua. Maailmanlaajuinen netti vaikutti kylläkin silloin enemmän villiltä länneltä kuin vakavasti otettavalta työkalulta, mutta se ei meitä pelottanut.

Maailman muuttuessa verkon myötä yhä pienemmäksi ja mahdollisuuksien vain kasvaessa, yhdistimme voimamme jälleen rakkaan paikallislehtemme Lauttakylän kanssa vuonna 2008. Toimintamme vahvaksi tukipilariksi oli mainostuotannon ohelle noussut verkkopalvelut, ensin vähän pienimuotoisemmat verkkosivut ja sittemmin enenevässä määrin myös laajat verkkopalvelut.

2000-luvun toisella vuosikymmenellä olemme jatkaneet omalla, luonnikkaalla asenteellamme eteenpäin, ja annamme asiakkaillemme aina sitä parasta osaamistamme, juuri niin kuin he toivovat. Vaikka osaajia on tiimistämme tullut ja mennyt, sama tiivis yhteishenki on silti onnistunut pysymään, ja pitää meidät nytkin liikkeessä. Vierivä yritys ei sammaloidu, vai miten se meni! Nykyään tunnustamme nimeä Digitoimisto Huima, tai ihan vaan Huima näin kavereiden kesken. Mukava tutustua!

Tee historiaa kanssamme