Verkkosivut

Toteutamme ja jatkokehitämme Processwire-sisällönhallintajärjestelmällä sivustoja monipuolisiin tarpeisiin.

Helppokäyttöinen

Luottojärjestelmämme Processwire on erittäin käyttäjä­ystävällinen. Koulutamme sinut yllä­pitämään oman sivustosi sisältöä alusta lähtien.

Pitkäikäinen

Sivustomme ovat tehty kestämään. Ulkoasu takaa ajattoman ilmeen ja Processwire varmistaa tieto­turvallisuuden.

Saavutettava

Internet on avoin kaikille. Tekemämme sivustot ovat aina mobiili­ystävälliset ja halutessasi myös saavutettavuus­vaatimuksia noudattavat.

Toteuttamiamme sivustoja

Huima Web

Verkkosivut ovat ensiaskel yrityksesi kasvuun

Ole aina asiakkaidesi saatavilla. Valitse haluamasi kokoiset sivut: hinnaltaan kilpailu­kykyisempi one page ‑ratkaisu tai laajempi verkko­sivusto.
Hallitse sivustosi sisältöä itse ja pidä yhteys­tietosi ajan tasalla helppo­käyttöisen ja turvallisen hallinta­käyttö­liittymän kautta.
Myy tuotteitasi ja palveluitasi myös verkossa. Teemme sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan verkko­kaupan, jolla voit kasvattaa myyntiäsi.
Rakennamme sivustosi hakukone­optimointi ja mobiili­ystävällisyys edellä, nykypäivän tarpeisiin nojautuen, jotta kaikki voivat tutustua yritykseesi ja tarjontaasi.
Autamme sivustosi löydet­tävyyttä hyödyn­tämällä Googlen Search Console- ja Business-työkaluja, joiden avulla asiakkaasi löytävät sivustosi helpommin.
Tarvitsetko järeämpää järjestelmää? Tutustu myös toiminnan­ohjaus­osaamiseemme.

Harvassa ovat yritykset, jotka eivät halua lisää näkyvyyttä. Verkkosivut ovat oleellinen osa nykyaikaisen yrityksen elämää. Omat sivut antavat yritykselle paikan markkinoida uusia tuotteitaan ja antaa vierailijoilleen varmasti ajantasaiset yhteystiedot, jotta yksikään potentiaalinen asiakkuus ei mene ohi. Sivusto avaa ovet myös uuden­aikaiselle yhteyden­pidolle – verkkolomake ja live-chat ovat helppoja matalan kynnyksen yhteydenotto­keinoja.

Toteutamme sekä pienet että suuret verkko­sivustot yrityksesi ilmeen mukaisesti. Meiltä saat käyttäjä­­ystävälliset verkko­sivut moniin tarpeisiin, ja autamme sinut sisällön­­hallinnan alkuun ProcessWire-sisällön­­hallinta­­järjestelmän avulla. Rakennamme sivustomme aina mobiili­ystävälliseksi, jotta sivuston selailu onnistuu kaiken­kokoisilla pääte­laitteilla vaivattomasti. Tarjoamme lisä­palveluna myös saavutettavuus­toteutusta, jolloin teemme sivustostasi WCAG-saavutettavuus­vaatimusten mukaisen A- tai AA-tasoon asti.

Jos tiedonjanosi ei vielä ole sammunut, olemme kirjoittaneet myös blogiimme tyypillisen verkkosivuprojektin etenemisestä ja asioista, joita sekä sinun asiakkaanamme että meidän tekijänä on otettava huomioon.

Totta Munasta

Yksi suosikkisivustoistamme, monipuolinen ja silmiä hivelevä sivusto kananmunien hyödyistä!

Tutustu tarkemmin

Mikä maksaa?

Helpot perussivut

 • Nopea ja edullinen toteutus
 • Asiakkaan kuva- ja värimaailmaan toteutettu ulkoasu
 • Mahdollisuus monipuolistaa sivustoa lisäosilla
 • Käyttäjäystävällinen ja turvallinen ProcessWire-alusta
 • Google Analytics -kävijäseuranta

Alk. 950 €*

* Hintaan lisätään alv 24 %

Räätälöity sivusto

 • Ominaisuuksiltaan monipuolisempi sivusto
 • Yksilöllinen, tyylikäs ulkoasu
 • Integraatiot muihin järjestelmiin
  • maksupalvelut, sähköinen allekirjoitus, lehtitalojen palvelut, säätiedot..
 • Verkkokaupparatkaisut
 • Intranet-ratkaisut
 • Monipuoliset toiminnallisuudet ja lomakkeet

Tarjouksen mukaan

Aloitetaanko hommat jo tänään?