Somepalvelut

Sosiaalinen media haltuun

Tavoita asiakkaasi siellä missä he ovat

Sosiaalinen media ja sähköinen näkyvyys on nykyaikana lähestulkoon pakollista, jos haluat saada yrityksesi ihmisten tietoisuuteen. Jopa 90% ihmisistä tekee ostopäätöksen ystävien suosituksien perusteella ja sosiaalinen media on paras alusta kerätä juuri sinun tarjoamallesi tuotteelle uskollisia lähettiläitä. Ihmisläheinen, tunteita herättävä ja informaatiota sisältävä somesisältö on nykyään suuressa kysynnässä.

Meillä on mahdollisuus olla siellä missä asiakkaamme ovat ja kuulla heiltä suoraan mitä he haluavat, mitä he ajattelevat, miten tuotteemme toimi tai miten se ei toiminut. Kaikki ovat tyytyväisiä, sinä voit saada palautetta tuotteista ja palveluistasi, asiakas voi käydä keskustelua suoraan sinun kanssasi. Sosiaalinen media on uusi puskaradio.

Miten me voisimme olla avuksi?

Me voimme auttaa sinua pääsemään alkuun sosiaalisen median kanssa ja opettaa sinua tulkitsemaan asiakkaitasi ja keskustelemaan heidän kanssaan. Teemme yrityksellesi tarvittaessa sivut eri sosiaalisiin medioihin, kartoitamme jo olemassa olevan sisällön ja teemme tämän pohjalta sinulle somesuunnitelman.

Someasioissa voimme auttaa näissä:

  • Bannerit, somevideot, logo ja muu somesisällön grafiikka
  • Facebookin ja Instagramin maksullinen mainonta, jolla tavoitat asiakkaasi paremmin.
  • Teemme halutessasi sinulle tekstisisältöä ja kuvia somepäivityksiin.
  • Sisältösuunnitelma, jota seuraamalla huolehdit helposti näkyvyydestäsi somessa. Kuinka usein päivittää, mitä päivittää.
  • Analytiikka. Miten seurata tekemiesi postauksien ja mainoksien konversioita ja liikennettä, joita nämä mainokset ja postaukset tuovat.

Some on nykyajan mainoskanava

Mitä kaikkea some mahdollistaa?