Verkkosivut

Verkkosivut ovat ensiaskel yrityksen kasvuun

Helppo käyttää ja päivittää

Processwire on erittäin käyttäjäystävällinen järjestelmä. Koulutamme sinut käyttämään Processwireä ja ylläpitämään oman sivuston sisältöä alusta lähtien.

Pitkäikäinen

Sivustomme ovat tehty kestämään aikaa. Processwire takaa tietoturvallisuuden ja käytön helppouden. Ulkoasu takaa iättömän ilmeen joka ei hälvene.

Saavutettavuus

Halutessasi toteutamme sivustot noudattaen WCAG -saavutettavuusvaatimuksia tasoille A/AA -asti.

Kaikki verkkopalvelut nykyajan tarpeisiin

Verkkosivut ovat ensiaskel yrityksen kasvuun

Verkkosivut. Ilman verkkonäkyvyyttä sinua ei ole olemassa. Instagram ja Facebook ovat hyviä vaihtoehtoja, mutta jokainen toimija tarvitsee myös hakukonenäkyvyyttä ja tavan löytyä verkosta. Tämän vuoksi pienemmilläkin toimijoilla ja jopa yksinyrittäjillä kannattaa olla verkkosivut. Kuinka usein sinä olet etsinyt Googlen tai jonkin muun hakukoneen avulla lisätietoa palvelusta tai tuotteesta, josta olet kiinnostunut? Hyvin useasti, eikö vain? Pelkästään Googlen hakukoneen kautta tehdään joka sekunti  63 000 hakua ja sen kautta kulkee yli 30% koko verkkoliikenteestä. Näin suuria lukuja kannattaa ehdottomasti käyttää hyödyksi.

Miksi ottaisit verkkosivut juuri meiltä?

Meiltä saat käyttäjäystävälliset ja sujuvasti kaikilla laitteilla toimivat verkkosivut moniin tarpeisiin. Toteutamme pienemmät verkkosivut nopeasti asiakasystävälliseen hintaan. Meiltä syntyvät myös laajemmat sivustot, joissa voi olla integraatioita toisiin järjestelmiin. Verkkosivujen ylläpito on helppoa ProcessWire-sisällönhallintajärjestelmän avulla. Sivustot rakennetaan hakukoneoptimointi ja mobiiliystävällisyys edellä ja tästä syystä sivusto saa hyvät arvosanat hakukoneilta. Tämä tarkoittaa sitä, että sivustosi löytyy esim. Googlesta paremmin.

Entä saavutettavuus?

Me täällä Huimassa haluamme, että kaikki pääsevät hyötymään verkkosivuistamme. Tästä syystä tarjoammekin verkkosivuihin lisäpalvelun aina WCAG saavutettavuusvaatimusten mukaiset muutokset lisäpalveluna. Näissä tapauksissa teemme verkkosivujen sisällön ja rakenteen mukailemaan WCAG -saavutettavuusvaatimuksia A ja AA -tasoille asti. Lue lisää verkkosivuista ja saavutettavuudesta.

Mikä ihmeen ProcessWire?

Huima käyttää verkkosivujensa sisällönhallintajärjestelmänä ProcessWirea, jonka avulla muokkaat helposti sivustosi sisältöjä. ProcessWire on WordPressin tapaan sisällönhallintajärjestelmä eli CMS, mutta erilainen monilta osin. ProcessWiren vahvuuksia ovat mm. tietoturva, käytön helppous, päivitysten saatavuus, nopeus ja järjestelmän vakaus. 

Toisinsanoen ProcessWire on yksinkertainen sisällönhallintajärjestelmä, jota on helppo käyttää. Täältä löydät lisää tietoa ProcessWiren tietoturvasta.

Verkkokauppa vauhdittaa myyntiäsi

Verkkokauppojen kysyntä on lisääntynyt lähivuosina huomattavasti. Vuonna 2020 koronaepidemian syystä verkkokauppojen kysyntä ja myynti on kasvanut keskimäärin 33%. Verkkokaupat ja -markkinointi on tullut jäädäkseen ja näistä luvuista ei ole takaisin paluuta. Ihmiset ovat tottuneet verkkokauppojen helppouteen ja haluavat myös jatkossakin tilata haluamansa tuotteet kotisohvalta. Pienetkin yritykset ovat ponnahtaneet esiin ja kasvattaneet omaa suosiotaan koronaepidemiasta ja sen taloudellisista vaikutuksista huolimatta.

Google Ads

Me tarjoamme verkkosivun rakentamisen ja sisällöntuotannon lisäksi myös hakukonemainontaa Google Ads-työkalulla. Adsin avulla varsinkin uudet sivustot pääsevät hyville sijoille hakutuloksissa ja ne voivat sijoittua suuria yrityksiä paremmin. Hakukonearvosanaan vaikuttavat mm. sivuston sisältö, taustalla sivustoa pyörittävä koodi ja myöskin sivustoon johtavat linkit. Jos nämä asiat ovat kunnossa, on pienelläkin sivustolla mahdollisuus päästä hakutulosten kärkisijoille.

Google Adsin avulla voit mainostaa tarjoamaasi tuotetta tai palvelua haluamallesi kohderyhmälle. Esimerkiksi yksityisyrittäjän kivijalkakauppa voi tarvittaessa rajata mainoksen näkyvyyden 50 kilometrin säteelle omasta toimipisteestä. Tämän säteen ulkopuolella oleville mainos ei näy vaikka hakusana olisikin oikea. Kun taasen esimerkiksi sähköisiä tuotteita tarjoavat voivat halutessaan tarjota tuotteensa koko Suomen laajuisesti mutta vain tietylle ikäryhmälle.

Mitä olemme tehneet?

Aloitetaanko hommat jo tänään?